Creditrapid247.ro logo Creditrapid247.ro

Politica de confidențialitate

Prioritizăm protecția confidențialității tale și suntem angajați în mod ferm să asigurăm o protecție puternică a datelor tale personale pe durata utilizării site-ului nostru sau a aplicației mobile. Această Politică de confidențialitate descrie practicile noastre de colectare, utilizare, partajare și stocare a datelor pe site-ul nostru sau în aplicația mobilă Creditrapid247.ro, precum și opțiunile tale referitoare la informații. Îți recomandăm să citești cu atenție această politică pentru a înțelege pe deplin.

Datele pe care le colectăm

În timpul utilizării site-ului nostru sau a aplicației mobile, poți furniza anumite informații personale, cum ar fi numele complet, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte detalii referitoare la feedback. De asemenea, putem colecta informații despre activitatea ta pe site, cum ar fi vizualizarea paginilor, utilizarea serviciilor, comparația de împrumuturi și alte acțiuni întreprinse.

Colectarea automată de date

Prin utilizarea cookie-urilor, colectăm în mod automat informații tehnice relevante despre dispozitivul tău și conexiunea la internet, inclusiv adresa IP, tipul browserului, sistemul de operare și alte date tehnice.

Utilizarea datelor

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a-ți oferi detalii relevante despre produsele și serviciile financiare, pentru a furniza suport clienți și pentru a ne îndeplini obligațiile față de tine. De asemenea, utilizăm aceste informații pentru a personaliza experiența ta pe site, oferindu-ți informații relevante despre împrumuturi și produse financiare, precum și oferte adaptate nevoilor tale. Prin analizarea interacțiunii tale cu site-ul, îmbunătățim constant funcționalitatea, designul și interfața utilizatorului, optimizând procesul de comparare a împrumuturilor online. În plus, putem comunica cu tine prin diverse canale, furnizându-ți informații despre produse noi, oferte speciale, materiale promoționale și alte comunicări care ar putea fi de interes pentru tine. Dacă dorești să nu mai primești astfel de comunicări, poți să ne contactezi direct.

Divulgarea datelor

Nu distribuim, vânzăm sau transferăm informațiile tale către terțe părți fără consimțământul tău explicit, cu excepția următoarelor situații:

Parteneriate de încredere: În vederea asigurării unui serviciu fără întreruperi și a îmbunătățirii continue a site-ului nostru sau a aplicației mobile, putem colabora cu parteneri de încredere și să le furnizăm anumite informații despre tine.

Conformitate legală: Dacă suntem obligați prin lege sau prin ordin judecătoresc sau dacă considerăm că este necesar pentru a ne proteja drepturile și interesele, putem dezvălui informațiile tale. Fii sigur că orice astfel de dezvăluire va respecta cu strictețe cerințele legale și va acorda prioritate protecției maximă a confidențialității tale.

Securitatea datelor personale

Implementăm măsuri cuprinzătoare pentru a proteja informațiile tale împotriva accesului neautorizat, utilizării, modificării sau divulgării. Avem în loc măsuri tehnice, administrative și fizice avansate pentru a menține un nivel ridicat de confidențialitate și protecție a datelor pe site-ul și în aplicația mobilă Creditrapid247.ro. Echipa noastră dedicată de experți în securitate monitorizează și actualizează în mod constant sistemele noastre pentru a reduce riscul de acces neautorizat, utilizare sau dezvăluire a informațiilor tale. Păstrăm datele tale personale doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate sau conform legii aplicabile. Cu toate acestea, este important să recunoaștem faptul că niciun mod de transmitere sau stocare a datelor pe internet nu poate fi complet securizat.

Drepturile utilizatorului

Ai anumite drepturi referitoare la informațiile tale personale. Poți solicita accesul la datele tale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora. De asemenea, ai dreptul de a-ți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor sau de a te opune anumitor tipuri de prelucrare.

Actualizări ale Politicii de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate poate suferi modificări în orice moment în urma îmbunătățirii serviciilor, introducerii de noi funcționalități și servicii, schimbării legislației sau din motive de transparență. În cazul unor astfel de modificări, te vom informa prin postarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru. Te încurajăm să verifici periodic Politica de confidențialitate pentru a fi la curent cu eventualele modificări.