Creditrapid247.ro logo Creditrapid247.ro

Utilizare

Bun venit pe platforma noastră, Creditrapid247.ro, locul unde poți compara împrumuturile online din România. Înainte de a începe, te rugăm să citești și să consimți la Acordul nostru de utilizator. Acest document stabilește regulile de utilizare a site-ului și interacțiunea ta cu acesta.

Serviciul nostru îți oferă informații complete despre împrumuturile disponibile în România. Aici poți compara condițiile diferitelor împrumuturi, inclusiv ratele dobânzilor, termenii, condițiile și alți parametri relevanți.

Pentru a utiliza platforma noastră, trebuie să ai cel puțin 18 ani. Respectăm confidențialitatea ta și protejăm datele personale în conformitate cu legile în vigoare.

Nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau consecințe financiare sau legale suferite de utilizatori în urma utilizării site-ului nostru.

Te rugăm să respecți regulile de utilizare a site-ului: să nu utilizezi platforma în scopuri ilegale, să nu publici informații false, ofensatoare sau ilegale, și să nu încalci drepturile de proprietate intelectuală ale platformei.

Acordul nostru de utilizator poate suferi modificări periodice. Versiunea actualizată va fi disponibilă pe site-ul nostru, iar utilizarea continuă a platformei după modificări înseamnă acceptarea noilor termeni.

Protejăm confidențialitatea datelor tale și le colectăm doar în scopul furnizării serviciului nostru. Nu dezvăluim informațiile tale către terțe părți fără consimțământul tău.

Rezervăm dreptul de a întrerupe furnizarea serviciului sau de a modifica regulile de utilizare fără notificare prealabilă. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a restricționa accesul la platformă pentru utilizatorii care încalcă regulile noastre.

Dacă ai întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la utilizarea platformei noastre, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului nostru de feedback. Apreciem feedback-ul tău și suntem aici pentru a te ajuta.